Ramon Beuk - Thuis uit eten

Schrijver:
Titel: Thuis uit eten
ISBN: 9789049998646
Taal: Nederlands
Uitgever: Truth & Dare 2007/2008 9789049998646
Bijzonderheden: paperback 224pp. zeer goed , afb. in kleur , kwaliteitspapier
Prijs: € 15,80
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Thuis eten met familie, vrienden enz. wordt pas echt leuk als je met z'n allen aan tafel zit. Daarom maakte Ramon Beuk, bekend als televisiekok in 'Born to cook' en door zijn dagelijkse column in De Telegraaf, dit boek met eenvoudig te bereiden recepten met veel aandacht voor de presentatie. Zo heeft hij voor het opmaken van de borden allerlei tips en trucs, geillustreerd met foto's. De recepten staan op menuvolgorde: voorgerechten, soepen, hoofdgerechten met vis, vlees en vegetarisch en een aantal heerlijke desserts. De hoofdstukken worden afgewisseld met interviews met John Jones, Edsilia Rombley, Toine van Peperstraten, Miryanna van Reeden, Jetty Mathurin en Dennis van der Geest. Afgesloten met suggesties voor drie menu's: een van drie, een van vijf en een van zeven gangen met de recepten uit dit boek. Beuks' recepten zijn duidelijk opgesteld, origineel, zeer uitvoerbaar en hebben hier en daar een Surinaamse toets. Geillustreerd met uitstekende gerechtfoto's in kleur, andere, meer actiefoto's, meestal in zwart-wit. Mooie, doordachte lay-out. Het lettertype had wat groter gemogen. Met receptenregister.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten )
Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten.
Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Ramon Beuk - Thuis uit eten

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.