G. Rustenburg, T. de Gouw, A.W. de Geus, J.C.A. Smal, R.H. Buurman, A.

Schrijver:
Titel: Marketing NIMA-B / Kernstof-B + katern
ISBN: 9789001653354
Uitgever: Wolters-Noordhoff B.V.
Bijzonderheden: 2005, 693pp, Gebonden goede staat 85 9789001653354 De NIMA-B methode is een complete methode die de student voorbereidt op het NIMA Marketing-B-examen, maar wordt ook in hoofdfase van hbo-opleidingen, leergangen bedrijfskunde en NIMA-C opleidingen ge
Prijs: € 6,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
De NIMA-B methode is een complete methode die de student voorbereidt op het NIMA Marketing-B-examen, maar wordt ook in hoofdfase van hbo-opleidingen, leergangen bedrijfskunde en NIMA-C opleidingen gebruikt.
Het NIMA-B examen bestaat uit cases waarin het marketingplanningsproces centraal staat. De student moet in staat zijn dit proces te doorgronden. Veel kandidaten zakken voor het examen, terwijl hun kennis voldoende is. De reden hiervoor is dat voor het oplossen van de cases vooral inzicht in de materie nodig is. De NIMA-B methode helpt de cursist bij het ontwikkelen van dit inzicht. De theorie wordt waar mogelijk toegepast en geïllustreerd met behulp van drie representatieve cases uit NIMA-B-examens. Het opgavenboek biedt veel gelegenheid tot oefenen. De antwoorden staan gedeeltelijk in het uitwerkingenboek, gedeeltelijk in de docentenhandleiding.
Bij de derde druk zijn de door de gebruikers naar voren gebrachte opmerkingen zoveel mogelijk verwerkt. Hierdoor is de praktische bruikbaarheid van het boek vergroot. In deze druk is veel aandacht gegeven aan strategische onderwerpen zoals marktleiderstrategieën, balanced scorecard, CRM.
Bij de methode is ook nog een grote hoeveelheid additioneel oefenmateriaal beschikbaar zoals Topcases NIMA-B en recente Examenbundels. Ook kunt u examens downloaden vanaf de NIMA Bestelsite
Auteurs:
G. Rustenburg, T. de Gouw, A.W. de Geus, J.C.A. Smal, R.H. Buurman, A.A.M.M. Tak
Verder lezen

boekenbinder

Logo boekenbinder

De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum, etnografica en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Ieder weekend van 14.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

G. Rustenburg, T. de Gouw, A.W. de Geus, J.C.A. Smal, R.H. Buurman, A.A.M.M. Tak - Marketing NIMA-B / Kernstof-B + katern

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekenbinder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met boekenbinder
  • Na uw bestelling ontvangen u en boekenbinder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van boekenbinder vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • boekenbinder kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.