Dupuy en Berberian - Welkom in Boboland

Schrijver:
Titel: Welkom in Boboland
ISBN: 9789030362067
Taal: Nederlands
Uitgever: Uitgeverij Glad ijs 2008 9789030362067
Bijzonderheden: geb. hardcover (beeldverhaal) geen pp-nummering als nieuw 29/22,5cm
Prijs: € 11,70
Verzendkosten: € 3,65 (binnen Nederland)
Meer info:
Dupuy en Berberian werden in een klap beroemd met 'Meneer Johan'. Dat waren humoristische, herkenbare verhalen rondom een dertiger, die knokte tegen een vroegtijdige midlife-crisis en zich ondertussen, samen met vrienden die in hetzelfde schuitje zaten, probeerde te vermaken op feestjes en het Parijse terrasleven. 'Welkom in Boboland' is eigenlijk een vervolg op 'Meneer Johan', maar dan minder gestructureerd. We lezen over lotgevallen van verschillende personages die werkzaam zijn in de 'creatieve industrie'. Modefotograaf, reclamemaker, industrieel ontwerper; alle hippe beroepen komen voorbij. Dupuy en Berberian nemen ze allemaal op de hak en laten zien hoe hypocriet de moderne mens is op het gebied van relaties of het thema 'wereldarmoede'. Dat levert bijzonder grappige 'gags' op waarbij veel gelachen kan worden. Toch is er ook een serieuze ondertoon, al is die iets minder aanwezig dan bij 'Meneer Johan'. Ook de tekeningen zijn vrijer; de makers kiezen ervoor om minder met kaders te werken en soms is een losse cartoon genoeg in plaats van een hele pagina. Bijzonder geslaagde come-back van de makers van 'Meneer Johan'.
Verder lezen

hasselman uit Breda

zakelijk

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 3,90 euro verzendkosten )
Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten.
Afhalen is niet mogelijk.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Dupuy en Berberian - Welkom in Boboland

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met hasselman
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  Hasselman
  Kamer van Koophandel nummer: 51639181
  139540805B02
 • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • hasselman kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.