Jong, Michiel de 9tekeningen) Hulsing, Milan (tekst) - Oper

Schrijver:
Titel: Operatie Hanuman Een avontuur van Lana Planck
ISBN: 9789054922414
Taal: Nederlands
Uitgever: OOG & BLIK 1e druk 2008 9789054922414
Bijzonderheden: geb. hardcover (beeldverhaal) 46pp zeer goed 29,5/22.5cm
Prijs: € 7,80
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Mooi vormgegeven hardcover stripverhaal van Nederlandse bodem over heldin Lana, haar vrienden en haar pijprokende echtgenoot professor Planck, die op het spoor komen van een slechterik die een machine bouwt om het klimaat te verplaatsen (i.e. sneeuw in de woestijn). Een zeer onwaarschijnlijk en veel te lang uitgesponnen verhaal dat krampachtig actueel probeert te zijn, inclusief gebruik van Al Gore-thema's, Engels en turbo-taal. Het zal de doelgroep (jongeren) waarschijnlijk niet spannend genoeg zijn. Een en ander is getekend in een soepele en toegankelijke stijl, enigszins vergelijkbaar met de Franka-strips van Henk Kuijpers.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Jong, Michiel de 9tekeningen)     Hulsing, Milan (tekst) - Operatie Hanuman    Een avontuur van Lana Planck

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.