Snoek, Lou, Huydecoper, T., Tiggele-van der Velde, N. van, Hoitink, G.

Schrijver:
Titel: Hoe heurt het eigenlijk? Ethiek in de letselschade
ISBN: 9789462902305
Taal: Nederlands
Uitgever: Boom Juridische Uitgevers 2016 9789462902305
Bijzonderheden: paperback 119pp als nieuw
Prijs: € 15,80
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Binnen de letselschadebranche wordt door professionals hard gewerkt aan de kwaliteit van dienstverlening. Het trouw bijhouden van literatuur en jurisprudentie en het regelmatig volgen van scholing - niet in de laatste plaats voor het scoren van de benodigde punten - hoort daar bij. We weten allemaal dat het grootste deel van alle letselschadezaken aan tafel wordt opgelost. Slechts een beperkt aantal zaken komt voor de rechter. Met dat in het achterhoofd is het vreemd dat er zo weinig aandacht is voor de omgang met elkaar. Natuurlijk is er een gedragscode, maar die ligt niet op tafel tijdens de onderhandelingen die professionals met elkaar voeren. Hoe gaan wij met elkaar om in de letselschade? Kan dat beter? En zo ja hoe? Welke gevaren liggen op de loer? Ben je te aardig, geef je dan niet te veel prijs? Wat kan nog door de beugel en waarmee beland je bij de tuchtrechter? Welke filosofie ligt er achter een conflict? Wat definieert het conflict en waardoor wordt het onderhouden? Deze vragen zijn terug te voeren op één basisvraag: Hoe heurt het eigenlijk in de letselschadepraktijk? Deze onderwerpen passeerden onder dagvoorzitterschap van Aleid Wolfsen de revue tijdens het 27e LSA Symposion op vrijdag 29 januari 2016 te Amsterdam. Daarbij hebben goed geïnformeerde sprekers deze materie vanuit allerlei invalshoeken van het spectrum behandeld: de tuchtrechtelijke, filosofische, juridische en persoonlijke kant. De term: 'hoe heurt het' komt natuurlijk van Jort Kelder die het debat ook in letselschadeland graag wilde aangaan. Hij ontbrak op deze dag dan ook niet en leidde het afsluitende debat. In deze bundel vindt u de bijdragen van de sprekers terug en kunt u de onderwerpen nog eens nalezen en overpeinzen.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Snoek, Lou, Huydecoper, T., Tiggele-van der Velde, N. van, Hoitink, G.J. - Hoe heurt het eigenlijk?  Ethiek in de letselschade

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.