boekenbinder is momenteel afwezig,boekenbinder heeft de volgende melding achtergelaten:

Wegens verbouwing is Boekenbinder t/m 30-04-2024 afwezig

De verkoper verwacht te reageren na 30-04-2024
Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Buissink, F. - Verrassend landschap

Schrijver:
Titel: Verrassend landschap
ISBN: 9789062559756
Taal: Nederlands
Uitgever: Terra - Lannoo, Uitgeverij
Bijzonderheden: 2001 ex.bibliotheek, geb. hardcover, 159pp, 9789062559756 222 Zijn beschrijvingen getuigen van grote liefde voor en kennis van de natuur.
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Dit boek is geen atlas, maar een thematisch overzicht. Met zijn bijzondere manier van kijken maakte Kers foto's, die hij verzamelde in hoofdstukken die telkens een bepaald element belichten. Hij laat een verscheidenheid aan boerderijtypen zien, karakteristieke paden en lanen en hij presenteert verrassende details in de natuur. Ook het vee, de vogels, de vergeten stukken wildernis en de vormen van de kunst kregen zijn aandacht.

In elke provincie in Nederland is een provinciaal Landschap actief met de bescherming van natuur en landschap. Samen beheren de 12 provinciale Landschappen meer dan 600 natuurterreinen, die in totaal ruim 87.000 hectare beslaan. Zij hebben wereldfotograaf Martin Kers uitgenodigd zijn persoonlijke kijk te geven op de eigen natuurgebieden. VERRASSEND LANDSCHAP is een unieke collectie geworden van verrassende beelden, ingedeeld in thema's zoals sloten, velden, wildernissen, poelen en vennen. U krijgt een sfeervol beeld van de enorme verscheidenheid die de provinciale Landschappen te bieden hebben; niet alleen in het groot, maar ook in de details zoals een miniatuurlandschapje op rottend hout.
Frans Buissink schreef er geïnspireerde teksten bij vol verrassende wetenswaardigheden. Zijn beschrijvingen getuigen van grote liefde voor en kennis van de natuur.
Verder lezen

boekenbinder uit Egmond-Binnen

particulier

Logo boekenbinder

Let op! Kijk ook in uw map "ongewenste mail". Soms komen berichten van Boekwinkeltjes.nl daarin terecht.
De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum en een wunderkammer met etnografica, naturalia en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Van maart t/m november ieder weekend van 15.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

De verkoper zal binnen 5 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Buissink, F. - Verrassend landschap