Smalhout, r. - De vooruitkijkers / op het scherp van de snede

Schrijver:
Titel: De vooruitkijkers / op het scherp van de snede
ISBN: 9789055017386
Uitgever: Bzztoh
Bijzonderheden: 2e druk 2000, 159pp, nieuw
Prijs: € 6,00
Verzendkosten: € 4,25 (binnen Nederland)
Meer info:
Professor Smalhout staat in de medische wereld bekend als iemand die zegt waar het op staat, een man die zonder omhaal van woorden voor zijn mening uitkomt. En een mening heeft hij, zo hebben we al kunnen vaststellen. Want ook waar het maatschappelijk relevante thema's betreft, Maakt professor Smalhout van zijn hart geen moordkuil. En of het nu om de juiste spelling gaat of over de welgemanierdheid van de Nederlandse bevolking, Smalhout doet er zijn zegje over. De onderwerpen strekken zich uit van het rechtsapparaat in Nederland tot discriminatie van ouderen, van bekende televisiepersoonlijkheden tot artsen die hun werk beter zouden moeten doen. 'De vooruitkijkers' is een nieuwe bundeling Telegraaf-columns van professor Smalhout, die een trefzeker beeld geven van hoe de schrijver tegen Nederland en de Nederlanders aankijkt.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Smalhout, r. - De vooruitkijkers / op het scherp van de snede

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Lorem ipsum

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Lorem ipsum
  • Na uw bestelling ontvangen u en Lorem ipsum een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Lorem ipsum vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Lorem ipsum kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.