boekenbinder is momenteel afwezig,boekenbinder heeft de volgende melding achtergelaten:

Wegens verbouwing is Boekenbinder t/m 30-04-2024 afwezig

De verkoper verwacht te reageren na 30-04-2024
Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Broeck, D. van den - De Haven

Schrijver:
Titel: De Haven
ISBN: 9789064452307
Taal: Nederlands
Uitgever: epo
Bijzonderheden: 2002 hardcover, ex. bibliotheek, 231pp zgan 9789064452307 221 De haven: de wereld van havenarbeiders, varenden en havendiensten, waar dag en nacht hard gewerkt wordt. Met Rotterdam, Hamburg en Le Havre vlakbij, moeten de Belgische havens het vooral h
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
De haven: de wereld van havenarbeiders, varenden en havendiensten, waar dag en nacht hard gewerkt wordt. Met Rotterdam, Hamburg en Le Havre vlakbij, moeten de Belgische havens het vooral hebben van de snelheid van laden en lossen, en van de extra service. Dokwerkers zijn niet langer die ruwe, onbehouwen kerels met honderd kilo op de schouders. De containertrafiek vraagt in de eerste plaats geschoolde arbeiders.
Ook op de schepen gaat de rat race verder, zowel voor de kapiteins als voor de machinisten en de matrozen. Vaartijden worden korter en volgen mekaar sneller op. Hoogtechnologische schepen worden meer en meer bemand door internationale bemanningen. Daarnaast maken de zeevissers moeilijke tijden door maar de kansen voor de binnenscheepvaart groeien.
Ontelbare diensten en organisaties slaan de handen in elkaar om die bedrijvigheid in goede banen te leiden: de loodsen, de waterklerken, de dokmeesters, de verkeersleiders, de scheepvaartpolitie, de douane...
Drie jaar lang trok Denise Van den Broeck rond in de haven, vaarde mee met schepen, vergezelde ambtenaren bij het werk... Het resultaat is een mix van reportages en verhalen in de zone tussen wal en schip waar globalisering en multiculturaliteit geen loze woorden zijn.
Denise Van den Broeck is journaliste. Zij schreef het met lof onthaalde Het kloppend hart van het spoor ( epo , 1998).
Verder lezen

boekenbinder uit Egmond-Binnen

particulier

Logo boekenbinder

Let op! Kijk ook in uw map "ongewenste mail". Soms komen berichten van Boekwinkeltjes.nl daarin terecht.
De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum en een wunderkammer met etnografica, naturalia en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Van maart t/m november ieder weekend van 15.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

De verkoper zal binnen 5 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Broeck, D. van den - De Haven