Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

victoria holt - burcht der verschrikking

Schrijver:
Titel: burcht der verschrikking
Taal: Nederlands
Uitgever: NBC
Bijzonderheden: 1968 harde kaft, goede staat 345 pag. 317 In de ochtend was Menfreya het mooist. Dat opdekte ik in het huis op Niemands-Eiland bij het ochtendgloren, toen ver in het oosten de scharlaken gevlekte wolken een paarse schijn wierpen op de zee en het wate
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
In de ochtend was Menfreya het mooist. Dat opdekte ik in het huis op Niemands-Eiland bij het ochtendgloren, toen ver in het oosten de scharlaken gevlekte wolken een paarse schijn wierpen op de zee en het water dat het eiland omspoelde op parelgrijs geribde zijde leek.
Na de angstige nacht die ik had doorstaan, scheen de ochtend mij nog vrediger, en het toneel dat zich voor mijn blik ontrolde, leek na de nachtmerries nog lieflijker. Aan het open venster, met de zee en het vasteland voor me en Menfreya op de top van de rots, was ik even verrukt door al die schoonheid als door het feit dat ik de nacht veilig was doorgekomen.
Verder lezen

boekenbinder uit Egmond-Binnen

particulier

Logo boekenbinder

Let op! Kijk ook in uw map "ongewenste mail". Soms komen berichten van Boekwinkeltjes.nl daarin terecht.
De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum en een wunderkammer met etnografica, naturalia en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Van maart t/m november ieder weekend van 15.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

De verkoper zal binnen 5 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

victoria holt - burcht der verschrikking