Schmid, Wilhelm - De kunst van het evenwicht 100 facetten van l

Schrijver:
Titel: De kunst van het evenwicht 100 facetten van levenskunst
ISBN: 9789026319280
Taal: Nederlands
Uitgever: Amsterdam Ambo/Anthos druk 2005 9789026319280
Bijzonderheden: geb. hardcover in groen linnen met omslag 152pp. in nieuwstaat
Prijs: € 6,90
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Een boek over 'levenskunst'. De auteur definieert dit als: je leven leiden en ervaringen opdoen. Volgens hem is de grootste uitdaging van de levenskunst het vinden en bewaren van een evenwicht in de hele wirwar van tegenstrijdige en elkaar tegensprekende ervaringen. Het boek is een soort journaal van de pogingen van de auteur om zelf dit evenwicht te bewaren en van observaties van andermans pogingen. De korte verhaaltjes zijn een soort columns met een licht filosofische inslag. Hij heeft de verhaaltjes in vier rubrieken verdeeld: het boek volgt de vier jaargetijden. Hij schreef ze oorspronkelijk voor de Neue Zurcher Zeitung am Sonntag en ze zijn gepubliceerd tussen 2002 en 2004. De auteur wil met het boekje een lezersgroep bereiken 'die zich met dit boekje in een hoekje van het leven terugtrekt, en ruimte geeft aan zijn eigen gedachten bij de ontmoeting met de ideeen van de ander'. Het is bedoeld voor iedereen die aan het denken gezet wil worden over het vinden van rust en evenwicht. De auteur woont in Berlijn en is hoogleraar filosofie aan de universiteit van Erfurt.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Schmid, Wilhelm - De kunst van het evenwicht 100 facetten van levenskunst

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.