boekenbinder is momenteel afwezig,boekenbinder heeft de volgende melding achtergelaten:

Wegens verbouwing is Boekenbinder t/m 30-04-2024 afwezig

De verkoper verwacht te reageren na 30-04-2024
Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Hutter, C.P. - strand en duin

Schrijver:
Titel: strand en duin
ISBN: 9789052103068
Uitgever: Tirion Natuur
Bijzonderheden: ex bibliotheek, 62pp, Paperback / softback 62pp goede staat 9789052103068 206 Behalve duinen en zandstranden worden ook andere kustvormen besproken, namelijk hafkusten en krijtrotsen met kiezelstranden langs de brakke Oostzee en de kusten rond de Mid
Prijs: € 7,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Kusten ontstaan door het ingewikkelde samenspel van zand, zee, wind en plantengroei. Wandelen langs de kust roept daarom allerlei vragen op. Hoe zijn duinen ontstaan, wat zijn precies getijden, wat voor vogels zie ik, wat zie ik in het aanspoelsel, wat zijn dat voor zandhoopjes midden op het wad die eruitzien alsof een tube is uitgeknepen, wat voor planten zie ik in de kwelder, enzovoort. Dit boek geeft op een groot aantal van die vragen antwoord en geeft tevens aan waarop u moet letten als u wilt wadlopen, hoe u uw vondsten kunt verzamelen en hoe en waar u het beste naar vogels kunt kijken. Vogeltrek hoort bij kusten en komt dan ook uitgebreid aan bod. Tot slot wordt ingegaan op de gevaren die deze waardevolle natuurgebieden bedreigen en wat wij daaraan kunnen doen.
Behalve duinen en zandstranden worden ook andere kustvormen besproken, namelijk hafkusten en krijtrotsen met kiezelstranden langs de brakke Oostzee en de kusten rond de Middellandse Zee. Ook worden de 'rotskusten' (dijken en dergelijke) in ons eigen land besproken, want al zijn ze kunstmatig, ze zijn niet minder boeiend. Strand en duin bevat ruim 120 afbeeldingen in kleur en talloze tekeningen.
Verder lezen

boekenbinder uit Egmond-Binnen

particulier

Logo boekenbinder

Let op! Kijk ook in uw map "ongewenste mail". Soms komen berichten van Boekwinkeltjes.nl daarin terecht.
De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum en een wunderkammer met etnografica, naturalia en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Van maart t/m november ieder weekend van 15.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

De verkoper zal binnen 5 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Hutter, C.P. - strand en duin