Gepland onderhoud: van 3:00 - 4:00 uur
Vanwege onderhoud zal onze website tussen 3 en 4 uur deze nacht minder goed bereikbaar zijn. Onze excuses voor het ongemak.

Albert Heijn's panorama van techniek, verkeer en industrie. Moderne te

Schrijver:
Titel: Albert Heijn's panorama van techniek, verkeer en industrie. Moderne techniek ten bate der mensheid. Geïllustreerd met tekeningen en 150 gekleurde plaatjes.
Taal: Nederlands
Uitgever: Zaandam, Albert Heijn, 1953.
Bijzonderheden: Gebonden, hlf. linnen, 8vo., 80 blz., met alle 150 ingeplakte kleuren plaatjes, zw./w. tekeningen, kaart, 1e druk
Prijs: € 8,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info: Staat: Prima, band lichte gebruikssp.
Porto voor koper

k9pl8/01296


Trefwoord: Reclame-uitgaven; Plaatjesalbums, Verzamelabums, Informatieve boeken; Techniek; Verkeer; Industrie; Plaatwerken

Antiq. Jan Poutsma uit Kampen

Verzending via Postnl, DHL of DPD.
Normale verzendkosten.
Voor boeken die niet door de brievenbus kunnen is DPD of DHL een goed optie: Ophalen bij DHL Servicepoint € 4.50
Afhalen is natuurlijk ook mogelijk

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

 - Albert Heijn's panorama van techniek, verkeer en industrie. Moderne techniek ten bate der mensheid. Geïllustreerd met tekeningen en 150 gekleurde plaatjes.  - Albert Heijn's panorama van techniek, verkeer en industrie. Moderne techniek ten bate der mensheid. Geïllustreerd met tekeningen en 150 gekleurde plaatjes.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Antiq. Jan Poutsma

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Antiq. Jan Poutsma
  • Na uw bestelling ontvangen u en Antiq. Jan Poutsma een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Antiq. Jan Poutsma vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Antiq. Jan Poutsma kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.