Prof. Dr. Med. Hanns Schoberth - De juiste zithouding op het we

Schrijver:
Titel: De juiste zithouding op het werk
Taal: Nederlands
Uitgever: Minden/Schoberth
Bijzonderheden: 50 pp, 20 x 21 cm, zwart/wit en blauw, soft-cover, eerste druk 1978, in goede staat.
Prijs: € 17,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Wetenschappelijke onderzoekingen, resultaten, oplossingen. Heel praktisch boek over zitten op het werk. Inleiding Koekenberg, orthopedisch chirurg. Bijdrage van Fritz Drabert. Statica en mechanica van de verticale lichaamshouding. De fysiologie van het zitten. De pathologie van het zitten. De vormgeving van zitmeubelen. Het zitmeubel met betrekking tot de arbeidsruimte. Humanisering van de werkomgeving.
Verder lezen

Kijkboeken uit Amsterdam

particulier

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Prof. Dr. Med. Hanns Schoberth - De juiste zithouding op het werk Prof. Dr. Med. Hanns Schoberth - De juiste zithouding op het werk Prof. Dr. Med. Hanns Schoberth - De juiste zithouding op het werk

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Kijkboeken

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Kijkboeken
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Kijkboeken een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Kijkboeken vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Kijkboeken kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.