Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Henri Stolwijk - Alle auto`s 2006

Schrijver:
Titel: Alle auto`s 2006
Uitgever: De Alk, 2006 autojaarboek
Bijzonderheden: Nette paperback, 400 pag., 18x13 cm., 2 foto`s per pag., ISBN 9789060134481, naam binnenkant kafty doorgehaald.
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Samenvatting




"Alle auto's" is al jarenlang het meest handzame autojaarboek. Ook de nieuwste versie van het KNAC Autojaarboek, geheel in kleur, biedt binnen het bekende, compacte formaat een ongekend compleet en informatief overzicht van alle automodellen die te koop zijn in Nederland en België.
Alle "Auto's 2006" ligt nú in de boekhandel, warenhuis en kiosk voor wederom de uiterst vriendelijke prijs van € 9,95. Op 400 pagina's in pocketformaat staan de belangrijkste gegevens van alle automodellen overzichtelijk gegroepeerd bij een foto.
De gegevens hebben betrekking op onder meer techniek, afmetingen, uitrusting en prestaties. In het algemene gedeelte, dat tot stand kwam in samenwerking met de Koninklijke Nederlandse Automobiel Club (KNAC), vindt de lezer uitleg over technische gegevens en tarieven van houderschapsbelasting.
Het overzicht van het recente autonieuws van 2005/2006, inclusief de primeurs houdt "Alle Auto's 2006" tot ver in het nieuwe jaar actueel
Verder lezen

Ankerboek uit Uithuizermeeden

particulier
DE REKENING WIL NOG WEL EENS IN DE SPAM BELANDEN DUS ALS u BINNEN 3 DAGEN NIETS HOORT KIJK DAAR DAN EVEN
Ankerboek is een Algemeen antiquariaat.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Henri Stolwijk - Alle  auto`s  2006