Hempfling , Cornelia - Hartpuntactivering van huizen en ruimtes

Schrijver:
Titel: Hartpuntactivering van huizen en ruimtes
Taal: Nederlands
Uitgever:
Bijzonderheden: SPLINTERNIEUW
Beschikbaar: 121 exemplaren
Prijs: € 6,00
Verzendkosten: € 4,40 (binnen Nederland)
Meer info:
Alle woningen, kantoren en andere gebouwen hebben een hartpunt. Door wat er in deze hartpunten aanwezig is, word je sterk beïnvloed, zowel positief als negatief. Wanneer je in een harmonieus hartpuntkrachtveld verblijft, verbindt dat je met veel versterkende energieën, wat je levenskwaliteit elke dag ten goede komt.

In dit praktische boek leer je hoe je het hartpunt in je huis kunt ontdekken, inrichten en activeren om dagelijks van dit krachtveld te kunnen profiteren. Ook leer je hoe je je eigen hartenergie meer kunt laten stromen.

Cornelia Hempfling organiseert sinds 2005 evenementen over spiritualiteit en gezondheid. Adam Kühl volgde verschillende alternatieve opleidingen. Hij geeft over de hele wereld advies bij de bouw van huizen en bedrijfspanden.
Recensie(s)Ieder huis en iedere ruimte heeft een zogenoemd hartpunt dat cruciaal is voor de balans tussen de hemel- en de aarde-energie. In een vierkante of rechthoekige ruimte ligt het hartpunt op de kruising van de diagonalen; bij anders gevormde ruimtes is er iets meer meetkunde voor nodig om de plaats van het hartpunt te bepalen. De auteurs, gespecialiseerd in de Feng Shui, de oude Chinese leer van harmonie in bouwen en inrichten, betogen dat een verstoord hartpunt kan leiden tot futloosheid en depressie. Hartpunten kun je activeren, dit boek leert je hoe je dat met eenvoudige middelen kunt doen. Een geactiveerd hartpunt brengt harmonie en blijdschap. Verstorende elementen op het hartpunt (bijv. afvalbak of kachel) dienen te worden verwijderd en vervangen door harmonische elementen, zoals een kristallen bol. Geactiveerde hartpunten zijn krachtplaatsen. In de natuur zijn ook krachtplaatsen te vinden, zoals Lourdes en in onszelf (hartchakra). Een interessant en vrolijk boekje dat de lezer meeneemt op zijn eerste stappen in een oude leer.

SPLINTERNIEUW, VASTE PRIJS
Verder lezen

De Oorsprong uit Nieuw Roden

zakelijk

Logo De Oorsprong

KIJK OOK IN SPAM voor onze mails.
==============
==============
Verzending in Nederland:
Alle brievenbuspost wordt verzonden voor € 4,40
Pakketpost € 8 euro.
Verzendkosten buitenland: op aanvraag.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Hempfling , Cornelia - Hartpuntactivering van huizen en ruimtes Hempfling , Cornelia - Hartpuntactivering van huizen en ruimtes Hempfling , Cornelia - Hartpuntactivering van huizen en ruimtes

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Oorsprong

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Oorsprong
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Identiteit verkoper:
    Boekhandel de Oorsprong
    Kamer van Koophandel nummer: 01155663
    NL001442341B29
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Oorsprong een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Oorsprong vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Oorsprong kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.