Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Osman - Vreemdeling in dal der koningen

Schrijver:
Titel: Vreemdeling in dal der koningen
ISBN: 9789060106822
Taal: Nederlands
Uitgever: Strengholt's Boeken
Bijzonderheden: 1989, , hardcover ex bibl. 188p Goed, 9789060106822 210 In dit boek wordt de stelling uitgewerkt dat de bijbelse figuur Jozef identiek is met de Egyptenaar Joeja, een van de weinige niet-koninklijke doden uit het Dal der Koningen bij Luxor. Deze stel
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
In dit boek wordt de stelling uitgewerkt dat de Bijbelse figuur Jozef identiek is met de Egyptenaar Joeja, een van de weinige niet-koninklijke doden uit het Dal der Koningen bij Luxor. Deze stelling wordt grondig uitgewerkt aan de hand van allerlei bronnen. Voor de niet-specialist is er een scheiding aangebracht tussen de lopende argumentatie en het meer droge feitenmateriaal, wat inderdaad de leesbaarheid positief heeft beïnvloed. Het boek zal onder de vaklieden, zowel egyptologen als bijbelonderzoekers, weerstand ontmoeten. Het is echter voldoende onderbouwd om geloofwaardig te zijn; een eindoordeel zal pas later gegeven kunnen worden. Geïnteresseerden in oude geschiedenis en historische achtergronden van de bijbel zullen dit boek met veel interesse lezen.
Verder lezen

boekenbinder uit Egmond-Binnen

particulier

Logo boekenbinder

Let op! Kijk ook in uw map "ongewenste mail". Soms komen berichten van Boekwinkeltjes.nl daarin terecht.
De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum en een wunderkammer met etnografica, naturalia en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Van maart t/m november ieder weekend van 15.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

De verkoper zal binnen 5 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Osman - Vreemdeling in dal der koningen