Breedveld - Nederlandse voedingsmiddelentabel / druk 37 juli 19

Schrijver:
Titel: Nederlandse voedingsmiddelentabel / druk 37 juli 1990
ISBN: 9789051770209
Uitgever: Voedingscentrum
Bijzonderheden: 2002, Paperback / softback, 63 pagina's
Prijs: € 5,90
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Deze nieuwe voedingsmiddelentabel geeft van een groot aantal (zowel bereide als onbereide) voedingsmiddelen de samenstelling wat betreft Kj, Kcal, eiwitten, vetten, koolhydraten, enkele vitamines en mineralen. Bij de vetsamenstelling wordt ook het gehalte van verzadigd en meervoudig onverzadigde vetzuren vermeld. Een lijst met eenheden en hoeveelheden besluit dit deel. Het andere gedeelte geeft de aanbevolen hoeveelheden energie en voedingstoffen aan voor de verschillende leeftijdscategorieën, zoals ze door de Voedingsraad zijn aanbevolen. Hierbij wordt een duidelijke toelichting gegeven over het hóe en waarom van de verschillende berekeningen. De voedingsstoffen welke vermeld zijn, zijn: eiwitten, vetten, koolhydraten, vitamine A-D, B1, B2, B6 en C, magnesium, ijzer, calcium, zink en fosfor. Een alfabetisch register vergemakkelijkt het opzoeken. Een boekje te gebruiken door iedereen die (beroepsmatig) met voedingsadviezen te maken heeft.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Breedveld - Nederlandse voedingsmiddelentabel / druk 37 juli 1990

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.