NESCIO [JAN HENDRIK FREDERIK GRÕNLOH] (1882 - 1961) - Verzamel

Schrijver:
Titel: Verzameld proza
Taal: Nederlands
Uitgever: Nijgh & Van Ditmar / G.A. van Oorschot, Amsterdam. 1997. Derde druk. Paperback (ingenaaid).
Bijzonderheden: Waterschade. Naam en datum op Franse pagina. Fraai ongelezen exemplaar. Zo goed als nieuw.
Prijs: € 18,00
Verzendkosten: € 7,25 (binnen Nederland)
Meer info:
NESCIO [JAN HENDRIK FREDERIK GRÕNLOH] (1882 - 1961)
Verzameld proza
Nijgh & Van Ditmar / G.A. van Oorschot, Amsterdam. 1997. Derde druk. Paperback (ingenaaid). 895 pp. 12 x 19½ x 4¼ cm. 758 gr. Omslag Tessa van der Waals. Typografie binnenwerk Françoise Berserik. Foto op frontispice. ISBN-10 90-388-5497-8. ISBN-13 978-90-388-5497-7.
De complete Nescio! In Verzameld proza is allereerst het door de schrijver zelf uitgegeven werk opgenomen: De uitvreter, Titaantjes, Dichtertje en de bundels Mene Tekel en Boven het dal. Daarnaast bevat dit boek een zeer ruime keuze uit Nescio's literaire nalatenschap. Het zijn voor het merendeel schetsen, die dezelfde niet te omschrijven, maar onvervreemdbare Nescio-toon bezitten. Ze omspannen een periode van bijna zestig jaar, vanaf het epische verhaal 'De voetreiziger' van een zestienjarige beginnende schrijver tot diens 'Waarschuwing' uit 1956: 'Nescio bestaat niet meer, hij is nu een oud, half invalide mannetje, dat piekert over z'n stofwisseling. Vergelijk daar de Uitvreter eens mee.'
Al dit nagelaten werk ging ongebruikt Nescio's bureaula in en kwam daaruit pas tevoorschijn, tot vreugde van de vele bewonderaars van zijn werk, toen in 1996 de monumentale tweedelige uitgave van zijn Verzameld werk verscheen. De editie kreeg juichende kritieken in de pers en vond een warm onthaal bij de lezers.
Waterschade. Naam en datum op Franse pagina. Fraai ongelezen exemplaar. Zo goed als nieuw.


BOOKNUMBER: 5841
Verder lezen

Willy Demacker Books

Willy Demacker Books uit Amsterdam

Logo Willy Demacker Books

Let op: uit ervaring blijkt dat ons antwoord via Boekwinkeltjes in uw Spam-box terecht kan komen. Lijkt het erop dat u geen antwoord krijgt? Kijk daar dan even !!! Het overgrote deel van onze boeken staat (nog) niet online.
Mail (info@demacker.nl) of bel/app (0633 700 886) wanneer u een titel zoekt.
Niet geschoten is altijd mis.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

NESCIO [JAN HENDRIK FREDERIK GRÕNLOH] (1882 - 1961) - Verzameld proza NESCIO [JAN HENDRIK FREDERIK GRÕNLOH] (1882 - 1961) - Verzameld proza NESCIO [JAN HENDRIK FREDERIK GRÕNLOH] (1882 - 1961) - Verzameld proza

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Willy Demacker Books

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Willy Demacker Books
  • Na uw bestelling ontvangen u en Willy Demacker Books een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Willy Demacker Books vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Willy Demacker Books kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.