Hannah, Sophie - De andere helft leeft - literaire thriller

Schrijver:
Titel: De andere helft leeft - literaire thriller
ISBN: 9789026142383
Taal: Nederlands
Uitgever: De Fontein - paperb. (pakketpost)
Bijzonderheden: 2016 vijfde druk 495blz. i.g.st.
Prijs: € 3,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Volkomen terecht krijgt Sophie Hannah steeds meer een bestsellerstatus.¿VN ThrillergidsWaarom zou je een moord bekennen op iemand die niet dood is? Dat is de centrale vraag in Sophie Hannah¿s De andere helft leeft. Een prachtig geschreven thriller die griezelig goed in elkaar zit.Nu in een nieuwe editie met een vriendelijke prijs!Inclusief 16 pagina¿s van De lege kamer.
Recensie(s)
De Engelse Ruth Bussey (38) heeft ooit in Lincoln een fout gemaakt die ze duur heeft moeten bekopen. Ze begint in het stadje Spilling opnieuw en vindt er een nieuwe liefde; later vertelt ze deze Aidan Seed over haar duur bekochte fout. Dan komt ook hij met een bekentenis van een belast verleden en vertelt dat hij ooit een vrouw heeft vermoord, Mary Trelease. Maar Ruth kent Mary en heeft nog onlangs ruzie met haar gehad. Als Aidan dit niet kan uitleggen, wacht Ruth in februari 2008 de vroegere inspecteur Zailer op, die als straf demotie moest accepteren, en legt haar alles voor. Dan wordt ook rechercheur Waterhouse ingeschakeld in de steeds gecompliceerder wordende zaak. De bekroonde Britse dichteres (1971) schrijft ook kinderboeken en psychologische thrillers, waarvan deze vierde goed werd besproken in de Britse pers. Hij is uitstekend geschreven, goed opgebouwd, vooral in de psychologie van mensen met hun onzekerheden en angsten, heeft veel verrassende wendingen en een onverwachte ontknoping en is ontzettend spannend. Goede vertaling.
Verder lezen

Achterboek uit Keijenborg

particulier
Brievenbuspost volgens standaard posttarieven:
50-100 gr. € 3.27
100-2.000 gr. € 4.00 (brievenbuspakket)
Pakketpost thuisbezorgd:
DHL € 6.25
DPD € 6.50
Postnl: € 7.70
Ophalen bij DHL-depôt € 4.15
DPD depôt € 5.50
Naar België pakket € 9.30 (postNL)
Ophalen bij Pickup parcelshop in België
€ 6.95

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Achterboek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Achterboek
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Achterboek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Achterboek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Achterboek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.