Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Appel, R. - Van kwaad tot erger

Schrijver:
Titel: Van kwaad tot erger
ISBN: 9789035116887
Uitgever: Bert Bakker
Bijzonderheden: 1996 geb.hardcover ex.bibliotheek 160p goede staat 9789035116887 110 In de meeste verhalen van René Appel zijn het kleine, op het eerste gezicht onschuldige voorvallen die uitgroeien tot grote conflicten of ingrijpende drama's. Hoe de onvermijdelijke
Prijs: € 8,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Wat gebeurt e r als een zeventienjarig meisje verliefd wordt op een jonge, blonde 'strandgod'- en zij heel andere verwachtingen heeft dan de jongen in kwestie? Waarom tart een vrouw het noodlot door in het donker over lugubere paadjes tussen flatgebouwen te wandelen? doet een man die meer dan genoeg heeft van zijn vrouw als ze samen op hun boot over de Waddenzee varen? Om deze en andere vragen draait het in de acht verhalen in Van kwaad tot erger.

In de meeste verhalen van René Appel zijn het kleine, op het eerste gezicht onschuldige voorvallen die uitgroeien tot grote conflicten of ingrijpende drama's. Hoe de onvermijdelijke afloop van de verhalen ook is, ze worden alle gekenmerkt door een broeierige spanning die niet alleen de personages, maar ook de lezer in zijn greep houdt.
Verder lezen

boekenbinder uit Egmond-Binnen

particulier

Logo boekenbinder

Let op! Kijk ook in uw map "ongewenste mail". Soms komen berichten van Boekwinkeltjes.nl daarin terecht.
De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum en een wunderkammer met etnografica, naturalia en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Van maart t/m november ieder weekend van 15.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

De verkoper zal binnen 5 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Appel, R. - Van kwaad tot erger