Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

terlouw, sanne - Het strijkkwartet

Schrijver:
Titel: Het strijkkwartet
ISBN: 9789032507572
Uitgever: de Kern
Bijzonderheden: 2000 geb. hardcover, ex,bibliotheek, 190p goede staat 9789032507572 070 HET STRIJKKWARTET BESCHRIJFT subtiel en overtuigend hoe de verschuivende verhoudingen van deze vier mensen onafwendbaar op een dramatische finale afstevenen. HET STRIJKKWARTET wo
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Vijfentwintig jaar geleden werd Cecile geboren. Jet, haar moeder, was alleen. Ze had tijdens de bevalling geen man om zich aan vast te klampen, geen vriendin om in te knijpen, geen ouders om haar bij te staan. Ze had alleen haar instrument, haar altviool. Ceciles jeugd stond in het teken van de muziek. Haar moeder speelde altviool zoveel ze kon en Cecile kreeg op haar vijfde haar eerste viool. Vragen over haar onbekende vader werden zo deskundig afgewimpeld dat het onderwerp voorgoed naar de achtergrond verdween. Cecile groeit op tot een vrijgevochten jonge vrouw die met weinig scrupules door het leven gaat. Moeder en dochter lijken in niets op elkaar, het enige wat zij delen is hun passie voor muziek. Sinds een jaar spelen ze samen in een strijkkwartet Jet en Cecile Morgenster en Daniel en Guus Donkers. Ze spelen Schubert. En hoewel Guus de zoon, de betere musicus is, is het de vader die de toon van hun spel bepaalt. En tot hem voelt Cecile zich onmiskenbaar aangetrokken. HET STRIJKKWARTET BESCHRIJFT subtiel en overtuigend hoe de verschuivende verhoudingen van deze vier mensen onafwendbaar op een dramatische finale afstevenen.
HET STRIJKKWARTET won dit jaar de Libelle Romanprijs.
Verder lezen

boekenbinder uit Egmond-Binnen

particulier

Logo boekenbinder

Let op! Kijk ook in uw map "ongewenste mail". Soms komen berichten van Boekwinkeltjes.nl daarin terecht.
De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum en een wunderkammer met etnografica, naturalia en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Van maart t/m november ieder weekend van 15.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

De verkoper zal binnen 5 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

terlouw, sanne - Het strijkkwartet