Nowee, Paul - Arendsoog - op leven en ... lood

Schrijver:
Titel: Arendsoog - op leven en ... lood
ISBN: 9789020887532
Taal: Nederlands
Uitgever: Malmberg
Bijzonderheden: 1e druk. 157 pagina's. Hardcover. Het boek ziet er goed uit.
Prijs: € 6,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Deze Arendsoog bestaat uit maar liefst vijf verhalen:
Ramper’s Wraak
Arendsoog wordt ongerust als zijn zuster, Ann, nog steeds niet thuis is van haar ritje naar Dorwan. Ze had allang terug kunnen zijn! Dan krijgt hij een brief van Ramper, een schurk die door zijn toedoen in de gevangenis terecht is gekomen. In de brief staat dat zijn zus ontvoerd is en dat hij zo snel mogelijk ongewapend naar een verlaten Ranch moet komen... Zal Arendsoog zijn zus weten te bevrijden?
Onschuldig Verdacht
Arendsoog en Witte Veder worden gevraagd door Hank Lennon om zijn zoon Ben te vinden en het liefst het bewijs van zijn onschuld te brengen. Ben wordt namelijk verdacht van de moord op George Cramp, ook omdat hij sinds die moord spoorloos is. Zijn vader is er echter van overtuigd dat Ben onschuldig is, en Arendsoog deelt die mening. Maar wie is dan de echte schuldige?
De Bende van Bad Boy Bruce
Als Arendsoog in Dorwan aankomt, lijkt het wel alsof er een complete veldslag woedt. De mannen van Dorwan zijn in gevecht met een onbekende groep ruiters. Plotseling trekken de ruiters zich terug. Niemand begrijpt er iets van, totdat blijkt dat er tien mensen zijn ontvoerd. Dat vuurgevecht was dus een afleidingsmanoeuvre! Dan komt er een boodschapper met een brief van de beruchte Bad Boy Bruce, waarin staat dat ze tien gijzelaars hebben en dat ze voor ieder van hen een lossom van vijfduizend dollar krijgen. Hoe zal dat aflopen?
De Goudzoeker van Memphis City
Arendsoog en Witte Veder komen aan in het stadje Memphis City. Daar zien ze dat een man een staljongen probeert om te kopen om in de zadeltassen van een zekere Thomas Patton te kijken. Patton blijkt een arme goudzoeker te zijn. Arendsoog en Witte Veder horen van Thomas dat hij een rijke goudader heeft gevonden, en dat de schurken dus waarschijnlijk uit zijn op de kaart waar de locatie van de goudader op staat aangegeven... Al snel blijkt dat de schurken het niet bij hun nederlaag laten zitten...
De Geheimzinnige Vallei
Mrs. Keating komt helemaal uit Virginia om Arendsoog om hulp te vragen. Haar zoon, Don, is al 11 maanden verdwenen en ze heeft in al die tijd maar één brief van hem gekregen. Ze is bang dat er iets ergs is gebeurd met Don. Arendsoog en Witte Veder gaan op onderzoek uit. Het eerste aanknopingspunt is Pueblo, maar het duurt lang eer ze eindelijk iets meer weten. Zal het onze vrienden lukken om Don veilig thuis te brengen?
Verder lezen

Foorgoed uit Sittard

zakelijk

Logo Foorgoed

Een volledige beschrijving van de boeken kunt u vinden op onze website, www.foorgoed.nl
Regelmatig voegen we nieuwe titels toe aan ons assortiment. Neem gerust een kijkje en kom je een leuk boek tegen, bestellen kan ook via de winkel, www.foorgoed.nl of via de mail: info@foorgoed.nl
Het is ook mogelijk om boeken telefonisch of via de mail te bestellen en zijn eventueel op markten of in Sittard af te halen!

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Nowee,  Paul - Arendsoog  - op leven en ... lood

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Foorgoed

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Foorgoed
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Identiteit verkoper:
    Foorgoed
    Kamer van Koophandel nummer: 14098258
    NL001222209B89
    http://www.foorgoed.nl/
  • Na uw bestelling ontvangen u en Foorgoed een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Foorgoed vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Foorgoed kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.