Handy, Charles - De toekomst van de arbeid - Een optimistische

Schrijver:
Titel: De toekomst van de arbeid - Een optimistische visie op mens en arbeid
ISBN: 9789022955079
Uitgever: Utrecht, Bruna & zOON i.s.m. Randstad Uitzendbureau 1986 9022955079 9789022955079
Bijzonderheden: semi-hardcover 210pp goed , met markeringen en
Prijs: € 6,00
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
De schrijver geeft vier visies op de toekomstige arbeidsverhoudingen, waarin alle factoren die er mee te maken hebben (en dat zijn er vele!) aan de orde komen. Hierdoor kan gesteld worden dat het boek hier en daar te oppervlakkig blijft, maar de behandeling van andere aspecten en de vele voorbeelden en verwijzingen doen dit nadeel niet zo voelen. Ondanks de naar de nederlandse situatie geschreven vertaling ontbreken helaas veel puur nederlandse voorbeelden en ontwikkelingen, maar dat is het enige minpunt van dit toekomstgericht, maar toch reele en "grijpbare" boek. Voor iedereen die zich bezighoudt met de (mogelijke ontwikkelingen op het gebied van de) arbeidsverhoudingen of zich ervoor interesseert een aanrader: overzichtelijk, pittig maar goed te volgen.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Handy, Charles - De toekomst van de arbeid - Een optimistische visie op mens en arbeid

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.