boekenbinder is momenteel afwezig,boekenbinder heeft de volgende melding achtergelaten:

Wegens verbouwing is Boekenbinder t/m 30-04-2024 afwezig

De verkoper verwacht te reageren na 30-04-2024
Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

zantwijk, rudolf van - Zegevierend met de zon

Schrijver:
Titel: Zegevierend met de zon
ISBN: 9789053332948
Uitgever: Prometheus, Uitgeverij
Bijzonderheden: 1994, Gebonden, 216p zgan 9789053332948 069 Bloemlezing uit de Azteekse dichtkunst uit de tijd van voor en kort na de Spaanse verovering, en uit onze tijd, rechtstreeks vertaald uit het Nahuatl (Azteeks). De vertalingen werden gemaakt en van uitvoeri
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Bloemlezing uit de Azteekse dichtkunst uit de tijd van voor en kort na de Spaanse verovering, en uit onze tijd, rechtstreeks vertaald uit het Nahuatl (Azteeks). De vertalingen werden gemaakt en van uitvoerige, verhelderende en boeiende toelichtingen voorzien door Prof. van Zantwijk, befaamd kenner van de Azteekse cultuur. De bundel bevat uiteenlopende genres zoals religieuze liederen, rituele gezangen, hoofse zangspelen, gedenkliederen, provocerende liedjes (met ironische of erotische inhoud), en individuele gedichten en gedachten. Gedichten en toelichtingen, waarin ook de nieuwste inzichten zijn verwerkt, geven een verrassende kijk op het Azteekse gedachtengoed. Kan uitstekend gelezen worden in samenhang met: B. de Sahagun 'De Azteken' (a.i. 91-22-263-X(V)) en 'De Oorlog tegen de goden' van Van Zantwijk (a.i. 93-09-193-1(V)). Naast minder toegankelijke poëzie die het moet hebben van de toelichting, bevat de bundel ook prachtige gedichten die ieder poëzieliefhebber zullen aanspreken. Verzorgde uitgave.
(Biblion recensie, Drs. J. de Marez Oyens.)
Verder lezen

boekenbinder uit Egmond-Binnen

particulier

Logo boekenbinder

Let op! Kijk ook in uw map "ongewenste mail". Soms komen berichten van Boekwinkeltjes.nl daarin terecht.
De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum en een wunderkammer met etnografica, naturalia en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Van maart t/m november ieder weekend van 15.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

De verkoper zal binnen 5 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

zantwijk, rudolf van - Zegevierend met de zon