boekenbinder is momenteel afwezig,boekenbinder heeft de volgende melding achtergelaten:

Wegens verbouwing is Boekenbinder t/m 30-04-2024 afwezig

De verkoper verwacht te reageren na 30-04-2024
Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Stoppard, M. - Baby! Vruchtbaarheid, zwangerschap en geboorte

Schrijver:
Titel: Baby! Vruchtbaarheid, zwangerschap en geboorte
ISBN: 9789021521725
Taal: Nederlands
Uitgever: Kosmos Uitgevers
Bijzonderheden: 1997 Gebonden, 352 pag zgan, 240 9789021521725 Dit is het meest gezaghebbende, actuele, complete handboek over het krijgen van kinderen. Miriam Stoppard is vooraanstaand en geliefd deskundige op het gebied van zwangerschap en kinderverzorging. Op uni
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Dit is het meest gezaghebbende, actuele, complete handboek over het krijgen van kinderen. Miriam Stoppard is vooraanstaand en geliefd deskundige op het gebied van zwangerschap en kinderverzorging. Op unieke wijze beschrijft zij de bevruchting en hoe de zwangerschap en de geboorte door moeder en kind worden ervaren. Dit boek geeft u alle informatie over de nieuwste onderzoeken en procedures op het gebied van de verloskunde en de medische zorg - helder en duidelijk uiteengezet.
Praktijkvoorbeelden over speciale behoeften (goede voeding en lichaamsbeweging) en mogelijke problemen (zoals zwangerschapssuiker, eerdere miskramen, stuitligging) steunen u in deze spannende levensfase. Het complete naslagwerk over de periode van de bevruchting tot de eerste weken na de geboorte! Het boek is volledig geïllustreerd met meer dan 500 foto's, tekeningen en grafieken alsmede echografische afbeeldingen in kleur.
Verder lezen

boekenbinder uit Egmond-Binnen

particulier

Logo boekenbinder

Let op! Kijk ook in uw map "ongewenste mail". Soms komen berichten van Boekwinkeltjes.nl daarin terecht.
De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum en een wunderkammer met etnografica, naturalia en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Van maart t/m november ieder weekend van 15.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

De verkoper zal binnen 5 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Stoppard, M. - Baby! Vruchtbaarheid, zwangerschap en geboorte