Lau, Theadora - Chinese wijsheden

Schrijver:
Titel: Chinese wijsheden
ISBN: 9789055013074
Uitgever: Bzztôh 1e druk 1996 1996 9789055013074
Bijzonderheden: paperback 191pp. in nieuwstaat
Prijs: € 5,80
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Dit is een verzameling oude en nieuwe Chinese spreekwoorden die ook voor de moderne Westerse lezer van betekenis kunnen zijn. Ze zijn gerangschikt naar thema en veelal voorzien van een korte, meestal eenregelige uitleg. Deze thema's zijn samengevat in begrippen als "volharding", "wijsheid" en "deugd", en worden tevens in Chinese calligrafie weergegeven. De auteur is specialiste op het gebied van de Chinese cultuur en tradities. Voor wie houdt van spreukenverzamelingen is dit een aardig boekje met zowel verrassende als herkenbare wijsheden. Helaas ontbreekt in diverse gevallen de toelichting op een spreuk die absoluut niet voor zichzelf spreekt. Verder is deze uitgave goed verzorgd. Geschikt voor een breed publiek.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Lau, Theadora - Chinese wijsheden

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.