Redactie consumentenwijzer - Voedingsgids

Schrijver:
Titel: Voedingsgids
ISBN: 9789070576608
Taal: Nederlands
Uitgever: Consumentenbond
Bijzonderheden: Paperback , goede staat, 108 pagina's
Prijs: € 5,95
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Deze uitgave van de Consumentenbond bevat informatie over wat er in levensmiddelen zit en hoe men voor een gezonde voeding kan zorgen. Na het hoofdstuk gezonde voeding en het bewaren en bereiden van levensmiddelen volgt het onderwerp voedingsinformatie in de winkel. Hierin wordt het etiket van A tot Z besproken, ook een hoofdstuk over verplichte informatie voor produkten zonder etiket en over Europa en het etiket. Vervolgens een lijst van namen van levensmiddelen zoals die in de Warenwet staan omschreven. Tot slot informatie over hulpstoffen en een adressenlijst. De gids is voorzien van enkele tabellen en zwart-wit foto's en is duidelijk geschreven. Voor allen die gezond willen eten en willen weten wat er in levensmiddelen zit, bevat deze gids veel nuttige informatie. Omslag met kleurenfoto van voedingsmiddelen tegen achtergrond van voedingsnamen met lichtbruine belettering.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Redactie  consumentenwijzer - Voedingsgids

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.