Wilhelmus a Brakel - Brakel, Wilhelmus a-Redelijke Godsdienst (

Schrijver:
Titel: Brakel, Wilhelmus a-Redelijke Godsdienst (deel 2a) (nieuw)
ISBN: 9789402902693
Uitgever:
Bijzonderheden: Wilhelmus a Brakel (1635-1711) schreef zijn Redelijke Godsdienst als dogmatiek voor gemeenteleden. De eerste druk kwam uit in 1700, en sinds die tijd zijn tientallen herdrukken gevolgd. Dat het boek zo geliefd was bij gewone kerkleden, komt welli...
Prijs: € 49,95
Verzendkosten: Gratis (binnen Nederland)
Meer info:
Wilhelmus a Brakel (1635-1711) schreef zijn Redelijke Godsdienst als dogmatiek voor gemeenteleden. De eerste druk kwam uit in 1700, en sinds die tijd zijn tientallen herdrukken gevolgd.
Dat het boek zo geliefd was bij gewone kerkleden, komt wellicht vooral omdat Brakel bij vrijwel ieder onderwerp een toespitsing maakt naar het persoonlijk leven.
Om de Redelijke Godsdienst ook voor komende generaties leesbaar te houden, is het boek hertaald. Nadat A Brakel in deel 1 de zegeningen behandelde die de Heere in het genadeverbond schenkt, beschrijft hij in deel 2 hoe de gelovigen uit dat genadeverbond leven. Thema's die in deel 2a aan de orde komen zijn onder andere: de wet, de liefde tot God, de hoop op God en de zelfverloochening. 
De hertaling is van de hand van Jasper Stam.
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Wilhelmus a Brakel - Brakel, Wilhelmus a-Redelijke Godsdienst (deel 2a) (nieuw)