Zelissen, P. - Obesitas

Schrijver:
Titel: Obesitas
ISBN: 9789066110878
Uitgever: Inmerc
Bijzonderheden: bibliotheekboek in zeer goede staat, 93 pagina's
Prijs: € 6,00
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Dit boek geeft een overzicht van de huidige stand van zaken op het gebied van overgewicht en obesitas. Volgens de Wereldgezondheidsorganisatie in 1998 is dit een chronische ziekte met de omvang van een epidemie. Aan de orde komen symptomen, prevalentie, gezondheidsrisico's, oorzaken en behandelingsmogelijkheden. Een goed geschreven en overzichtelijk boek dat een goed inzicht biedt aan patienten en hun omgeving in dit gezondheidsprobleem en wellicht een een eerste stap vormt in een succesvolle behandeling. De auteur is internist-endocrinoloog en bestuurslid van de Nederlandse Associatie voor de Studie van Obesitas. Het boek bevat een verklarende woordenlijst. Het is uitgegeven in samenwerking met de Nederlandse Obesitas Vereniging. Uitgave in de reeks 'Spreekuur thuis', welke bestaat uit websites en boeken met informatie voor patienten en hun omgeving over tal van ziekten en gezondheidsaspecten.

Drs. M.H. Langelaan
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Zelissen, P. - Obesitas

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.