Hibbert, A. - Zwaarlijvigheid

Schrijver:
Titel: Zwaarlijvigheid
ISBN: 9789054836285
Taal: Nederlands
Uitgever: Biblion 2005
Bijzonderheden: 2005, Gebonden, bibliotheekboek stickers stempels , goede pagina's
Prijs: € 9,70
Verzendkosten: € 3,65 (binnen Nederland)
Meer info:
Kom meer te weten over zwaarlijvigheid in dit deel uit de serie In het nieuws. Deze serie zorgt ervoor dat je weet wat er speelt in het nieuws. Gevoelige kwesties worden niet vermeden. Kritisch wordt gekeken naar de feiten achter de krantenkoppen. In ieder boek een actueel onderwerp met de laatste gebeurtenissen, achtergronden, geschiedenis, cijfers en heersende meningen. Handige kadertjes bieden overzicht en suggesties voor gesprekken en discussies. Kleurenillustraties en foto's vullen de objectieve teksten aan. Voor kinderen vanaf twaalf jaar.


Recensie(s)
Deel uit een serie die pretendeert de feiten achter de krantenkoppen te geven. Elk boek behandelt een onderwerp met recente gebeurtenissen, achtergronden en geschiedenis, cijfers en heersende meningen. De kleurenillustraties zijn aansprekend en ondersteunen de tekst. Kaders bieden overzicht en suggesties voor gesprekken. Motto: zorg dat je weet wat er speelt in het nieuws! Er wordt weinig voorkennis verondersteld. De informatie beperkt zich tot hoofdzaken en de presentatie is bewust simpel gehouden. Dit deel behandelt allerlei aspecten van overgewicht. Het telt dertien hoofdstukken van elk twee pagina's waarin zaken aan de orde komen als wanneer ben je te dik, mogelijke oorzaken, risico's voor de gezondheid, culturele opvattingen, reacties in de omgeving, mogelijke oplossingen en overheidsbelangen. Het geheel wordt afgesloten met een verklarende woordenlijst, internationale internetadressen en een register. Ongeveer de helft van het boek wordt door illustraties in beslag wordt genomen, dus relatief weinig tekst. De uitgave heeft een fors formaat (21 x 27 cm) en een luxe uitvoering: gebonden, full colour foto's. Laagdrempelig, eigentijdse uitstraling. Doelgroep: vooral gericht op jeugdige lezers vanaf ca. 12 jaar.
Verder lezen

hasselman uit Breda

zakelijk

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 3,90 euro verzendkosten )
Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten.
Afhalen is niet mogelijk.

De verkoper zal binnen 7 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Hibbert, A. - Zwaarlijvigheid

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met hasselman
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  Hasselman
  Kamer van Koophandel nummer: 51639181
  NL139540805B02
 • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • hasselman kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 7 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.