Meijden, P.Z. van der - The trichodysplasia spinulosa-associate

Schrijver:
Titel: The trichodysplasia spinulosa-associated polyomavirus : discovery - prevalence - infection - expression
ISBN: 9789462332997
Taal: Engels
Uitgever: Leiden
Bijzonderheden: proefschrift, softcover, 183 pagina's, goede staat
Prijs: € 29,90
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
In dit proefschrift wordt de ontdekking van een nieuw polyomavirus beschreven, trichodysplasia spinulosa-associated polyomavirus (TSPyV). In patiënten met een onderdrukt immuunsysteem is dit virus geassocieerd met de zeldzame huidziekte trichodysplasia spinulosa (TS), een ziekte waarbij vanuit de haarfollikel witgele stekeltjes worden gevormd. Vervolgens worden TSPyV-infecties bestudeerd in TS-patiënten en in gezonde individuen. Bij deze laatste groep werd gevonden dat TSPyV-infecties veelvuldig voorkomen en dat primaire infecties al op jonge leeftijd plaatsvinden zonder symptomen te veroorzaken. Het TSPyV antilichaamprofiel verschilt ten opzichte van antilichaamresponsen gevonden voor humane polyomavirussen die ook detecteerbaar zijn op de huid, maar is vergelijkbaar met die van een polyomavirus welke systemische infecties veroorzaakt. Verder is gebleken dat naar alle waarschijnlijkheid een primaire infectie ten grondslag ligt aan het pathogene karakter van TSPyV. Tenslotte worden TSPyV genen en eiwitten gekarakteriseerd die belangrijk zijn voor de virale replicatie en die betrokken kunnen zijn bij ongecontroleerde celdeling. Er werd een uniek expressiepatroon gevonden en er zijn aanwijzingen voor betrokkenheid van één van de gedetecteerde eiwitten bij het aanzetten van celcyclus-gerelateerde producten en bij de ongecontroleerde celdeling van haarfollikelcellen in TS-patiënten. Concluderend, het onderzoek beschreven in dit proefschrift heeft onze kennis op het gebied van TSPyV-infectie, prevalentie en pathogenese aanzienlijk vergroot.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Alleen levering binnen EU Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Meijden, P.Z. van der - The trichodysplasia spinulosa-associated polyomavirus : discovery - prevalence - infection - expression

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.