Magerman, B. - Belgisch bier boek

Schrijver:
Titel: Belgisch bier boek
ISBN: 9789020949575
Uitgever: Terra - Lannoo, Uitgeverij
Bijzonderheden: 1020, 223pagina's, hardcover, goede staat
Prijs: € 7,90
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
De 100 lekkerste Belgische bieren getapt in verfrissende verhalen
· De 100 allermooiste biercolumns van bierkenner Bob Magerman in een handige pocket
· Smakelijke verhalen die de dorst naar bierkennis lessen
· Met interessante info over alle brouwerijen, zodat je het bier meteen kunt gaan proeven
· Met duidelijke zwartwitfoto's van alle flesjes
Bob Magerman schrijft als freelancer artikelen over zijn hobby's: eerst klassieke auto's, later bier. Zijn artikels verschijnen onder meer in Weekend Knack, Bierpassie Magazine en vooral in de krant De Morgen die al sedert medio 1999 een wekelijks plaatsje reserveert voor zijn bierstukjes.
Recensie(s)
Na een zeer korte inleiding over de ingredienten en de processen van het bierbrouwen beschrijft de auteur 100 Belgische bieren. Per bier is een op zichzelf staand mini-artikel geschreven - eerder als column in 'De Morgen' verschenen - waarbij o.a. de historie, de brouwer, specifieke ingredienten, brouwwijze en smaakstijl aan bod komen. Ook andere wetenswaardigheden rond het bier en de brouwer worden vermeld. Bevat een inhoudsopgave, register (van alleen de bieren) en van ieder bierflesje een zwartwitfoto. De stijl van de schrijver is heel duidelijk, enthousiast, kernachtig en overtuigend. De inhoud is degelijk, voldoende objectief en biedt veel informatie over de beschreven bieren en brouwers. Het boek is geen breed en diepgaand standaardwerk, maar wel een heel waardevolle bijdrage aan het begrip en waardering voor het Belgische kwaliteitsbier. Zowel voor de beginnende als de gevorderde bierliefhebber.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Alleen levering binnen Nederland. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Magerman, B. - Belgisch bier boek

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.