Visser, Joop ; Matthijs Dicke en Annelies van der Zouwen - Nede

Schrijver:
Titel: Nederlandse ondernemers 1850-1950. Deel 2 : Gelderland en Utrecht.
ISBN: 9789057306877
Taal: Nederlands
Uitgever: Stad en Bedrijf, Rotterdam / Walburg Pers, Zutphen
Bijzonderheden: Gebonden, 2010, 407 blz. Met foto's en een index. Nieuw, sealed.
Prijs: € 25,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Korte biografieën van vooraanstaande ondernemers in de provincies Utrecht en Gelderland in de periode 1850-1950.

Na een eerste deel over ondernemers in Limburg, Brabant en Zeeland is dit het tweede deel van een in totaal zesdelige serie over ondernemers in Nederland in de periode 1850-1950. Het bevat levensbeschrijvingen van vijftig ondernemers in de provincies Utrecht en Gelderland, en de geschiedenis van hun bedrijf. Als het een familiebedrijf betreft, komen ook de nazaten aan bod. Industriële bedrijven, zoals in de textiel-, metaal- en levensmiddelensector, voeren de boventoon, maar ook bijvoorbeeld de uitgeef- en drukkerijbranche is in beide provincies goed vertegenwoordigd met ondernemingen als Misset, Thieme, Wegener en Bruna. Soms, zoals in geval van directeur Hupkes van de Nederlandse Spoorwegen en directeur Lovink van de Nederlandsche Heidemaatschappij, kan men beter van ambtenaren dan van ondernemers spreken, maar bij hun selectie zal vermoedelijk zwaarder gewogen hebben dat het bedrijf een plaats verdient in de serie. Hoewel het bedrijfsleven in beide provincies op het eerst gezicht behoorlijk divers lijkt, weten de auteurs hier in de inleiding toch een rake karakteristiek van te geven.

Nieuwprijs 39,50 euro.
Verder lezen

BoekenWO2 uit Raalte

particulier

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Visser, Joop ; Matthijs Dicke en Annelies van der Zouwen - Nederlandse ondernemers 1850-1950. Deel 2 : Gelderland en Utrecht.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenWO2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.