Enkhuizen , Agnes van . [ ISBN 9789490056018 ] 2118 - Het Zeven

Schrijver:
Titel: Het Zevende Zintuig . ( Paranormaal is wonderbaarlijk normaal . ) Moedig, persoonlijk en authentiek; de auteur, Agnes van Enkhuizen zet zonder terughoudendheid haar inzichten en persoonlijke ervaringen, hoe uitzonderlijk ook, op papier. -
ISBN: 9789490056018
Taal: Nederlands
Uitgever: Institute of Human Developmenten .
Bijzonderheden: paperback in als nieuwe staat - 2118 - 1e dr 2009 - 272 p - 530 gr
Prijs: € 40,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
- 'Het zevende zintuig' is een warm pleidooi voor meer bewustwording over de ongekende mogelijkheden van het bewustzijn en het vermogen van de mens om tijd en ruimte te overstijgen.


Agnes bestudeerde het werk van René Descartes, die volgens haar heeft bewezen dat de ziel bestaat. Ze laat een geheel nieuw licht schijnen op de uitspraak van René Descartes: "Ik denk dus ik ben". Ze toont aan dat René Descartes, evenals de kerkvader Plotinos en de wiskundige Pythagoras gebruik maakten van 'het zevende zintuig' tijdens een ervaring buiten het lichaam.


Haar streven in dit boek is het onbegrijpelijke te onderzoeken en het tot inzichtelijke en bruikbare kennis om te vormen. Ze geeft inzicht in de kracht van het bewustzijn en het herstellen van het zelfgenezend vermogen, dat in ieder mens aanwezig is en bij iedereen geactiveerd kan worden. Agnes neemt heldere standpunten in over o.a. het bewustzijn, de relatie lichaam en ziel, de geneeskunde, ervaringen buiten het lichaam, de oorzaken van diabetes, depressies, het postraumatische stresssyndroom, burnout, slaapproblemen ADHD etc.


Informatief; het boek bevat een schat aan informatie waar veel mensen, onder wie ook behandelaars in de geneeskunde, therapeuten en paranormaal genezers, hun voordeel mee kunnen doen. Agnes, 'zeer paranormaal begaafd', neemt een kritische houding aan over het werk van paranormaal genezers. Haar antwoord is een door haar ontwikkelde geneeswijze, die effectief is en meetbare resultaten oplevert.

Autobiografische beschrijving van de ervaringen van de auteur en de daaruit voortgekomen praktische geneesmethoden met de mogelijkheid tot paranormale uitbreiding daarvan. Ondanks de uitgebreide medische terminologie kan de tekst toch door de onwetende lezer begrepen worden omdat de taal recht voor zijn raap is. Zodanig zelfs dat de mening van de auteur soms aardig kort door de bocht blijkt. Dit maakt het boek echter ook sympathiek. In haar eigen woorden vat ze dit boek samen als: 'Ik probeer met dit verhaal over mijn eigen leven en verworven inzichten te pleiten voor nieuwe wegen in de geneeskunde.' De parasymphaticus speelt daarbij een grote rol. Het zesde zintuig is de intuitie. Met het zevende zintuig kunnen kosmische waarheden waargenomen worden. Het boek bevat ook veel informatie over haar paranormale waarnemingen en beschrijft gevallen uit haar praktijk. De auteur schreef samen met Pieter Langedijk al zestien eerdere boekjes over haar geneesmethoden.
Verder lezen

DE ESOTERIER uit Amstelveen

zakelijk

Logo DE  ESOTERIER

Specialiteit, Esoterische boeken, in vele genres , ook is er een ruime sortering van vele diverse soorten aanwezig in onze voorraad .
IBAN :NL84INGB0001880405 ( INGBNL2A )

L.M.F.Ottens . 1188BG 204 Amstelveen
info@bocurio.nl of www.bocurio.nl esoterierboeken@gmail.com. KvK 34138285 . BTW No. NL 001177745B36 Mobiel 0618330133
Prijzen zijn inclusief BTW, marge regeling v.t.p., deze wordt niet apart vermeld en exclusief porto.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Enkhuizen , Agnes van . [ ISBN 9789490056018 ] 2118 - Het Zevende Zintuig . ( Paranormaal is wonderbaarlijk normaal . )  Moedig, persoonlijk en authentiek; de auteur, Agnes van Enkhuizen zet zonder terughoudendheid haar inzichten en persoonlijke ervaringen, hoe uitzonderlijk ook, op papier.   - Enkhuizen , Agnes van . [ ISBN 9789490056018 ] 2118 - Het Zevende Zintuig . ( Paranormaal is wonderbaarlijk normaal . )  Moedig, persoonlijk en authentiek; de auteur, Agnes van Enkhuizen zet zonder terughoudendheid haar inzichten en persoonlijke ervaringen, hoe uitzonderlijk ook, op papier.   -

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij DE ESOTERIER

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met DE ESOTERIER
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Identiteit verkoper:
    Bocurio
    Kamer van Koophandel nummer: 34138285
    NL001177745B36
    http://www.bocurio.nl
  • Na uw bestelling ontvangen u en DE ESOTERIER een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van DE ESOTERIER vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • DE ESOTERIER kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.