Bras, K. - LICHTSPOOR Een jaargang meditatie

Schrijver:
Titel: LICHTSPOOR Een jaargang meditatie
ISBN: 9789024264346
Taal: Nederlands
Uitgever: Kok Kampen 1996 9789024264346
Bijzonderheden: paperback met flappen 185pp. in zeer goede staat
Prijs: € 15,80
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Dit boek is geen boek met meditaties. Ook is het geen boek met theorieën over meditatie. Het is een werkboek voor hen die persoonlijk of in groepsverband mediteren. Het bevat in totaal 240 meditatieoefeningen, verdeeld over twaalf maanden.' Elke maand is gewijd aan een thema, zoals: meditatie van de wereld om je heen, klank- en beeldmeditatie, meditatie van verhalen uit het oude testament, meditatie van mystieke teksten en 'van meditatie naar contemplatie'. Men kan het boek gebruiken als een leidraad voor een jaargang persoonlijke meditatie. Men kan er ook een keuze uit maken. Het boek kan bovendien nuttige diensten bewijzen voor een cursus meditatie in groepsverband over bijvoorbeeld één van de thema's die hier aan de orde worden gesteld. Steeds meer christenen voelen de behoefte om zich in meditatie te oefenen. Dit boek voorziet in de dringende behoefte aan praktische begeleiding op de soms moeilijke weg en bruikbaar materiaal voor christelijke meditatie. Maar ook niet-christenen kunnen in dit boek veel van hun gading vinden. De eerste vijf maanden van dit boek zijn gewijd aan algemeen menselijke thema's. Wellicht kan dit boek zo voor mensen met verschillende levensovertuigingen een lichtspoor wijzen.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Bras, K. - LICHTSPOOR  Een jaargang meditatie

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.