Studio Visual Steps - Windows 8.1 voor senioren. Deel 1 : Aan d

Schrijver:
Titel: Windows 8.1 voor senioren. Deel 1 : Aan de slag met Windows 8.1.
ISBN: 9789059052284
Taal: Nederlands
Uitgever: Studio Visual Steps, Uithoorn
Bijzonderheden: Gebonden, 2014, 316 blz. Met afbeeldingen in kleur en een index.
Prijs: € 7,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Dit eerste deel van een beginnerscursus laat lezers kennismaken met Windows 8.1. Het eerste hoofdstuk laat zien hoe de computer wordt opgestart en afgesloten en hoe het nieuwe startscherm werkt, gevolgd door het gebruik van het bureaublad en het starten van apps en programma's. Met behulp van deze basiskennis wordt in Wordpad een eenvoudige brief geschreven, bewerkt en afgedrukt. Ook is er aandacht voor het werken met bestanden (kopiëren naar USB-stick bijvoorbeeld), het surfen op internet en het versturen en ontvangen van e-mail. Elk hoofdstuk sluit af met extra oefeningen, tips en achtergrondinformatie. Het boek op A4-formaat is geschreven volgens de Visual Steps methode, waarbij schermafbeeldingen voorzien worden van stap-voor-stapinstructies in duidelijke letter. De stapjes zijn klein en worden achterin genummerd samengevat als geheugensteun. De opmaak is aantrekkelijk en volledig in kleur. Als aanvulling zijn op internet bonushoofdstukken en instructievideo's te vinden. Geschikt als zelfstudie voor lezers met weinig computerervaring.
Verder lezen

BoekenWO2 uit Raalte

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Studio Visual Steps - Windows 8.1 voor senioren. Deel 1 : Aan de slag met Windows 8.1.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenWO2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.