Gielliet, Omer - Doorgeefluiken van God

Schrijver:
Titel: Doorgeefluiken van God
ISBN: 9789071462030
Taal: Nederlands
Uitgever: Stichting Fonta Boa Breskens 1987 907146203x 9789071462030
Bijzonderheden: paperback in linnenstructuur 108pp. in goede staat, tekeningen in zw/wit
Prijs: € 7,90
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Na het boek over ervaringen in Hongkong en Taiwan zijn de dagboeknotities in dit deel gewijd aan de indrukken, opgedaan in de Indonesische provincie Irian Jaya. De Zeeuwse priester-beeldhouwer-schrijver Gielliet bracht met een fotograferende vriend bezoeken aan 'de armen van het oude land', die een schrijnend-andere levensstrijd moeten voeren dan de meer macht bezittende, 'geimporteerde' Javanen. Hij blijkt geboeid te zijn door de natuurlijke onbevangenheid van de papoea's, de mystiek van leven en dood, de symbolenrijkdom in ceremonies, dans en zang. Hij beschrijft bovendien zijn ontmoetingen met missionarissen - scheutisten en franciscanen - en hun respect voor de bewoners en hun gebruiken. In het bijzonder het verhaal over pater Toon van der Wouw spreekt aan. Beter dan in het eerste deel lukt het de schrijver zijn vaak emotioneel geladen ervaringen over te brengen, onder meer waar hij vertelt over het, samen met de papoea's van de Asmat-stam, hakken van beelden. Het boek is gedrukt in een heldere letter en bevat vijftien foto's (waarvan de fotograaf niet vermeld wordt in de colofon).
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Gielliet, Omer - Doorgeefluiken van God

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.