Zuidhoek, A. - Onze mooiste koopvaardijschepen / 3 /

Schrijver:
Titel: Onze mooiste koopvaardijschepen / 3 /
ISBN: 9789060130049
Uitgever: Alk, Uitgeverij De
Bijzonderheden: 1994, Gebonden, zgan 450 9789060130049 Ze werden 'Varende paleizen' en Kathedralen van de Zee genoemd: de grote Nederlandse passgiersschepen uit de vijtiger en zestiger jaren 'Oranje', 'Nieuw Amsterdam', 'Statendam', 'Rotterdam' en 'Willem Ruys'. Mob
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Ze werden 'Varende paleizen' en Kathedralen van de Zee genoemd: de grote Nederlandse passgiersschepen uit de vijtiger en zestiger jaren 'Oranje', 'Nieuw Amsterdam', 'Statendam', 'Rotterdam' en 'Willem Ruys'. Mobiele ambassades met wapperende Nederlandse vlag. Bewonderd door iedereen. Arne Zuidhoek vertelt er in dit derde deel van de serie 'Onze mooiste Koopvaardijschepen' alles over. Zijn verhaal wordt geillustreerd met 300 foto's en talloze tekeningen.
Verder lezen

boekenbinder

Logo boekenbinder

De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum, etnografica en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Ieder weekend van 14.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Zuidhoek, A. - Onze mooiste koopvaardijschepen / 3 /

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekenbinder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met boekenbinder
  • Na uw bestelling ontvangen u en boekenbinder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van boekenbinder vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • boekenbinder kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.