Deel - De Vogel

Schrijver:
Titel: De Vogel
ISBN: 9789060051658
Uitgever: Rap, Uitgeverij Thomas
Bijzonderheden: Paperback / softback, goede staat, 67 pagina's
Prijs: € 4,90
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
De Erven Thomas Rap geven thema-bloemlezingen uit. Dit eerste deel bevat vijftig gedichten, die zijn gekozen door T. van Deel. Hij verantwoordt zijn keuze in een bescheiden voorwoord. Vogels hebben vaak een boodschap, staan symbool voor iets, helpen mee aan de liefde. Soms beelden ze het dichterschap uit of een andere eigenaardigheid van mensen. In feite hanteren dichters de vogel voor een ander en ook wel voor een hoger doel. De voorkeur van Van Deel is een subjectieve. Hij heeft samengebracht, wat hij zelf mooi of belangwekkend vond. Hij kwam wel tot de conclusie, dat er veel meer soorten vogels bestaan dan waarover dichters poezie schrijven. Een oppervlakkig onderzoekje toont aan, dat vooral Gezelle en Chr. Geel veel gedichten over vogels hebben geschreven. De verzamelde gedichen zijn van een dertigtal auteurs. Sommige zijn enkele keren vertegenwoordigd. Een bloemlezing die met smaak is samengesteld en voornaam werd uitgegeven.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Deel - De Vogel

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.