Verbogt, Thomas - De verdwijning

Schrijver:
Titel: De verdwijning
ISBN: 9789020459869
Taal: Nederlands
Uitgever: L.J. Veen 1e druk 1999 9789020459869
Bijzonderheden: paperback 182 pp. in goede staat
Prijs: € 6,90
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Veel neerlandici grijpen naar de pen om literatuur te kunnen schrijven, maar slechts weinigen slagen daarin. Thomas Verbogt (1952) is daar zeker een van. Ook nu weer boeit zijn roman vanaf het begin. De hoofdpersoon raakt in een intrige verwikkeld en pas veel later wordt die stukje voor stukje ontrafeld. Een andere verhaallijn speelt daardoorheen. Thema's als moord en verdwijning, dood en liefde worden aldus met elkaar verbonden. Met name de opbouw van de roman is kunstig en vergroot de spanning. De ontwikkeling van het verhaal en de clou zijn tot het laatst onvoorspelbaar. Het geheel leent zich voor een thriller-achtige verfilming. De schrijver weet met weinig woorden beelden op te roepen. Daarmee is 'De verdwijning' voldragener dan Verbogts eerdere roman 'De Zomerval' *, waarin het sentiment en drama te sterk zijn gaan overheersen. Ook aardig voor scholieren. Normale druk.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Verbogt, Thomas - De verdwijning

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.