Meijsing, D. - Robinson

Schrijver:
Titel: Robinson
ISBN: 9789078432265
Uitgever: Wegener Dagbladen
Bijzonderheden: hardcover met stofomslag, 123 pagina's
Prijs: € 39,90
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Robinson is zeventien jaar en gaat naar een nieuwe school. Het jaar begint vol verwachtingen, maar Robinson lijdt onder de alomtegenwoordigheid van haar moeder en verlangt naar haar vader, een zeekapitein. Als die uiteindelijk naar huis komt krijgt hij een affaire met de lerares Duits op wie Robinson verliefd is.Zo eindig het jaar voor Robinson in absolute eenzaamheid en isolement.
Recensie(s)
Robinson is een 17-jarige scholiere die met haar moeder is verhuisd naar een andere stad. Haar vader, zeekapitein, bezorgde haar haar buitenissige naam. Vrijwel buiten haar om ontwikkelt zich de intrige tussen de personen om haar heen: haar vriend, een klasgenoot van de nieuwe school en typisch een protestfiguur, haar dominerende moeder, zorgeloze vader, een lerares, de rector. Aan het eind van het boek blijkt zij met haar verdriet en gevoel van absolute eenzaamheid geïsoleerd te staan in een voorgoed veranderde wereld. De schrijfster blijkt precies de sfeer te kunnen oproepen door haar inlevingsvermogen en "kunst van het weglaten", en ze boeit door een vlotte, intelligente stijl. Pocketeditie; normale druk, krappe marge.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Alleen levering binnen EU Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Meijsing, D. - Robinson

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.