Wiesel, Elie - Woorden zonder wederwoord / teksten, verhalen en

Schrijver:
Titel: Woorden zonder wederwoord / teksten, verhalen en dialogen
Taal: Nederlands
Uitgever: Gooi en Sticht
Bijzonderheden: 2e druk 1985. 144 pag. In prima staat, naam op voorblad.
Prijs: € 6,00
Verzendkosten: € 4,25 (binnen Nederland)
Meer info:
In korte hoofdstukken zijn er verhalen, dialogen, essays en persoonlijke commentaren verzameld over het thema: het overleven van de "holocaust" de ervaringen opgedaan in de concentratiekampen van de Tweede Wereldoorlog. De beschrijvingen zijn zeer emotioneel, m.n. omdat er veel autobiografisch materiaal verwerkt is. Er worden verschillende facetten van het Jood-zijn beschreven en verklaard. Het is tevens een aanklacht tegen de onverschilligheid van de naoorlogse generatie. De auteur (geb. 1928) ontving voor deze publicatie in 1983 de internationale literaire prijs voor de vrede.
Verder lezen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Lorem ipsum

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Lorem ipsum
  • Na uw bestelling ontvangen u en Lorem ipsum een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Lorem ipsum vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Lorem ipsum kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.