Dubbe, B. - Tin en tinnegieters in Nederland / druk 1

Schrijver:
Titel: Tin en tinnegieters in Nederland / druk 1
ISBN: 9789060872086
Uitgever: De Tijdstroom Lochem bv
Bijzonderheden: 1e druk 1978, Gebonden, linnen met stofomslag. 470 pag. Boek is in uitstekende staat, lichte gele vlekjes op boekblok.
Prijs: € 49,45
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Grondig boek, dat begint met vindplaatsen van tin ten tijde van de Romeinen en doorgaat met een historisch overzicht tot in de 20e eeuw. Voorts behandelt de schrijver tinnen voorwerpen afzonderlijk met hun produktiewijze. De afbeeldingen zijn duidelijk en hebben betrekking op de tekst. Ruim 540 tinmerken met datering en personalia staan zo vermeld, dat opzoeken makkelijk is. Daarnaast herkomsttekens, eigendomsmerken, ijkmerken. De verteltrant is helder, zeer diepgaand, maar niet saai. Ik ben - vergelijkenderwijs - geen boek van deze klasse tegengekomen. Ook als naslagwerk goed en overzichtelijk. In deze druk zijn vele nieuwe gegevens en illustraties verwerkt.
Verder lezen

Lorem ipsum uit Zuidlaren

particulier

Logo Lorem ipsum

U ontvangt z.s.m. bericht van uw bestelling, normaal gesproken binnen 12 uur.
Let op: uit ervaring blijkt dat ons antwoord via Boekwinkeltjes in uw spam-box terecht kan komen. Lijkt het erop dat u geen antwoord krijgt? Kijk daar dan even.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Dubbe, B. - Tin en tinnegieters in Nederland / druk 1

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Lorem ipsum

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Lorem ipsum
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Lorem ipsum een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Lorem ipsum vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Lorem ipsum kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.