Stenen droom / druk 1

Schrijver:
Titel: Stenen droom / druk 1
ISBN: 9789060115862
Taal: Nederlands
Uitgever: Walburg Pers
Bijzonderheden: 1e druk 1988, Gebonden, hardcover met stofomslag. In nieuwstaat afgezien van lichte vlekjes op boekblok.
Prijs: € 18,45
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Bouwkundige restauratie heeft veelal te maken met gebouwen die als monument beschouwd worden. Hoe ga je met deze gebouwen om, hoe beheer je ze het beste, hoe zou je ze eventueel moeten restaureren. Deze vragen komen in dit boek aan de orde en niet het technisch restauratiewerk. De opvattingen over restauratiewerk en hoe dit gedaan moet worden, worden van verschillende kanten belicht. Dit gebeurt door diverse auteurs. Het hele werk - de verzamelde artikelen - is opgedragen aan prof. dr. ir. Temminck Groll bij zijn afscheid als hoogleraar van de T.H. Delft. Een uniek boek, door de veelzijdige bijdragen van de auteurs. Het is mooi geillustreerd, goed verzorgd, en duidelijk opgezet. Een boek waar bouwkundigen en mensen die daar serieuze belangstelling voor hebben, veel genoegen aan beleven. Voor "buitenstaanders" waarschijnlijk te specialistisch.
Verder lezen

Lorem ipsum uit Zuidlaren

particulier

Logo Lorem ipsum

U ontvangt z.s.m. bericht van uw bestelling, normaal gesproken binnen 12 uur.
Let op: uit ervaring blijkt dat ons antwoord via Boekwinkeltjes in uw spam-box terecht kan komen. Lijkt het erop dat u geen antwoord krijgt? Kijk daar dan even.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

 - Stenen droom / druk 1

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Lorem ipsum

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Lorem ipsum
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Lorem ipsum een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Lorem ipsum vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Lorem ipsum kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.