Buschman, Simon - Steden in de tijd Tanka

Schrijver:
Titel: Steden in de tijd Tanka
ISBN: 9789069752600
Uitgever: De Beuk / Amsterdam 1e druk 1993 9069752603 9789069752600
Bijzonderheden: paperback met omslag 59pp. in zeer goede staat 24/14cm.
Prijs: € 5,80
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
De 4de bundel tanka van deze dichter bestaat uit 8 aparte korte en langere reeksen, 2 ervan reeds gepubliceerd, o.a. in 'Vuursteen', tijdschrift voor haiku, senryu en tanka, al eeuwen her in Japan ontstane dichtvormen. Buschman is onder de tankadichters een koploper, ook kwalitatief, binnen de gestructureerde vorm beweegt zijn lyriek zich vrij als in een passende huid. Hij geeft er zich in bloot en blijft tegelijk op voldoende afstand door meer te suggereren in beelden en symbolen (veel natuurbelevingen, reisimpressies, steden, zee, eiland) dan naakt te benoemen. Dit is trouwens de kracht van die Japanse dichtvormen. Ook het geheel van de bundel toont structuur in opbouw en compositie, in een ontwikkeling in elke reeks. 'Steden in de tijd' staat indirect voor momenten uit de meegemaakte tijd, een gedenken in herbeleven (een veelheid aan aspecten), mee te beleven door de lezer in steeds nieuwe kleine vijfregelige eenheden (totaal 100).
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Buschman, Simon - Steden in de tijd    Tanka

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.