Molen, W.J. van der - Een doodstil iemand Gedichten

Schrijver:
Titel: Een doodstil iemand Gedichten
ISBN: 9789069751733
Taal: Nederlands
Uitgever: Amsterdam, De Beuk 1e druk 1990 9069751739 9789069751733
Bijzonderheden: paperback met omslag 56pp. in goede staat
Prijs: € 7,90
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Van der Molen, van wie de laatste jaren weer regelmatig werk is verschenen, komt nu met een bijzonder werkstuk, bestaande uit 155 haiku, geschreven vanuit een, aan de eigen vorderende leeftijd vooruit, zich vereenzelvigend inleven in iemands eenzame laatste levensfase. Aan deze (niet geheel) denkbeeldige hoofdpersoon wordt stem gegeven in diverse reeksen van haiku. Sommigen zullen zeggen 'op haiku gestoelde korte gedichten' daar Van der Molen deze dichtvorm niet formalistisch hanteert. Zijn pogen daarmee een westers levensgevoel te verwoorden mag echter waardevol genoemd worden en heeft geleid tot een geheel van elkaar versterkende deeltjes, tot poëzie die boeit. Het innerlijk beleven komt er wat directer in tot uiting dan in de doorsnee haiku, maar gaat toch van het hoofdkenmerk daarvan uit: dat het ontspringt aan een (situatie)waarneming, een zintuigelijke ervaring. Het geheel geeft een indrukwekkende meebeleving van de laatste fase van levensverval tot een 'doodstil iemand'.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Alleen levering binnen EU Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Molen, W.J. van der - Een doodstil iemand  Gedichten

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.