Hulzebosch, Claire - Een toevalligheid zien

Schrijver:
Titel: Een toevalligheid zien
ISBN: 9789069751764
Uitgever: De Beuk 1e druk 1991 9069751763 9789069751764
Bijzonderheden: paperback met flappen 38pp. in goede staat
Prijs: € 7,80
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Een honderdtal gedichten in haiku-vorm. Geen compositie op thema's, maar doorlopend. Gelijk de titel het woord toevalligheid bevat, lijkt de volgorde als toevallig te zijn ontstaan. Reflecties op alledaagse dingen, ook relaties, de natuur, de stad e.a. zaken. De ondertoon van het werk is overwegend melancholisch. Er zijn maar heel weinig haiku-momenten als verrassing/verwondering, waardoor slechts zo nu en dan wat te zien / te horen is bij de lezing. Vaker zijn het losse gedachten, aforistische uitdrukkingen, abstracties, zaken die niet in de haiku thuis horen. Ook de vormgeving van de haiku is maar zeer ten dele geslaagd. Te vaak werd er willekeurig afgebroken om tot de gewenste 5 - 7 - 5 lettergrepen te geraken, maar daarmee is een dichterlijke notitie nog geen haiku.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Hulzebosch, Claire - Een toevalligheid zien

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.