Whale, Jon - Het Verzamelpunt- subtiel krachtpatronen in de me

Schrijver:
Titel: Het Verzamelpunt- subtiel krachtpatronen in de mens
Taal: Nederlands
Uitgever: Bres, 2001
Bijzonderheden: Nette paperback, 312 pag., ISBN 9789062290772
Prijs: € 17,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Alle productspecificaties


Samenvatting




Het Verzamelpunt is een buitengewoon en uniek boek. Het daagt niet alleen conventionele medische praktijken uit, maar geeft ook elk individu de gelegenheid om de fysieke en psychische gezondheid in eigen hand te nemen. Dit boek betekent een nieuw begin en staat door zijn solide basis in zowel moderne wetenschap als traditionele kennis in schril contrast met alle alternatieve boeken over gezondheid die de afgelopen eeuw zijn geschreven. Als dit soort werk het nieuwe millennium kenmerkt, kan de mensheid er in de toekomst enorm op vooruitgaan.

Enkele van de unieke en oorspronkelijke thema's die in dit boek worden besproken zijn:

- Ervaar uw eigen verzamelpunt, de cruciale energievortex van ons energielichaam.
- Ontdek hoe de positie van het verzamelpunt bepaalt hoe we ons voelen en gedragen.
- Leer hoe u het verzamelpunt kunt verschuiven en in een nieuwe positie kunt brengen om psychisch en fysiek functioneren te verbeteren en persoonlijke groei te versnellen. Verlicht stress, boosheid, angstgevoelens, paniek en depressiviteit, en verhoog het niveau van uw biologische energie.
- Ontdek hoe shock, stress, ziekte, trauma, intimidatie en geweld het verzamelpunt naar een ongunstige locatie verschuiven en ziekte veroorzaken.
- Leer hoe de verschillende locaties van het verzamelpunt samenhangen met verschillende fysieke en psychische ziekten, en hoe het endocriene klierstelsel erdoor wordt beïnvloed.
- Ontdek hoe alcohol, medicijnen en drugs het verzamelpunt van de mens naar gevaarlijke locaties kunnen verschuiven, en hoe u de locatie van het verzamelpunt kunt corrigeren om de eff ecten en uw afh ankelijkheid van medicijnen, drugs en alcohol tot een minimum terug te brengen.
- Ontdek hoe zonder chemische medicatie, injecties of chirurgie pijn kan worden opgeheven, letsels en beschadigde zenuwen te behandelen zijn, spierklachten en skelettale problemen kunnen worden verbeterd, infecties en allergieën kunnen worden bestreden, huidproblemen kunnen worden behandeld, verlichting van uitputting en zenuwaandoeningen mogelijk is.
- Ontdek de buitengewone geneeskracht van elektronische edelsteenlamptherapie.
Verder lezen

Ankerboek uit Uithuizermeeden

particulier
DE REKENING WIL NOG WEL EENS IN DE SPAM BELANDEN DUS ALS u BINNEN 3 DAGEN NIETS HOORT KIJK DAAR DAN EVEN
Ankerboek is een Algemeen antiquariaat.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Whale, Jon - Het  Verzamelpunt- subtiel krachtpatronen in de mens

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Ankerboek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Ankerboek
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Ankerboek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Ankerboek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Ankerboek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.