Koolhaas, A. - Blaffen zonder onraad

Schrijver:
Titel: Blaffen zonder onraad
ISBN: 9789028202726
Uitgever: G.A. van Oorschot - Amsterdam
Bijzonderheden: 1979, 3e druk, 165 pp paperback (in goede staat, sleetse band, naam voorin) Staat van het boek: 7.0
Prijs: € 3,50
Verzendkosten: € 3,84 (binnen Nederland)
Meer info:
A. Koolhaas - Blaffen zonder onraad
(G.A. van Oorschot - Amsterdam)
ISBN 9028202722
3e druk 1979
165 pp paperback
(in goede staat, sleetse band, naam voorin)
Staat van het boek: 7.0

Gilda, de hoofdfiguur, wordt zich van haar vrouwelijkheid bewust en komt tot innerlijke vrede; louche dorpsnotabelen willen het toerisme op hun eiland bevorderen; vier toeristen maken een levensgevaarlijke bergtocht. In deze drie verhaalkernen brengt de verteller tot uitdrukking: zijn ideeen over dood en leven, mens en dier, en zijn overtuiging dat de angst voor de dood verdwijnt als het liefdesgevoel is voltooid. De vloeiende stijl en de afwisseling van nuchter vertellen en poetische overpeinzing, van humor en tragiek zijn meesterlijk. Geschikt voor een breed, enigszins literair ontwikkeld publiek en voor de hogere klassen van middelbaar onderwijs. Duidelijke druk.

Prijs €3,50
Verder lezen

Stanley&Livingstone

Stanley&Livingstone uit Utrecht

Logo Stanley&Livingstone

Van Harte Welkom bij Stanley&Livingstone!
GRATIS verzending bij besteding van €20,- of meer (naar Belgie €25,-), nog eens 10% KORTING bij besteding van €40,- of meer.
U kunt kiezen uit een gevarieerd en alsmaar groeiend aanbod aan literatuur en romans, Engelstalige, Franstalige, Duitstalige en ook Spaanstalige boeken, maar ook Esoterie, Psychologie en Filosofie.
Alleszins de moeite waard om eens rond te kijken!
ZIEN WAT U KOOPT!
Alle boeken zijn ruimschoots voorzien van foto's zodat u een goed beeld krijgt van het boek. De staat van het boek is vaak omschreven en voorzien van een cijfer op de schaal van 1 tot 10. 10 = Nieuwstaat.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Koolhaas, A. - Blaffen zonder onraad Koolhaas, A. - Blaffen zonder onraad Koolhaas, A. - Blaffen zonder onraad Koolhaas, A. - Blaffen zonder onraad

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Stanley&Livingstone

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Stanley&Livingstone
  • Na uw bestelling ontvangen u en Stanley&Livingstone een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Stanley&Livingstone vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Stanley&Livingstone kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.