Meus, Jeroen - Dagelijkse kost

Schrijver:
Titel: Dagelijkse kost
ISBN: 9789461310422
Taal: Nederlands
Uitgever: Van Halewyck
Bijzonderheden: 2011, 191pp, Paperback / softback In nieuwe staat.
Prijs: € 16,50
Verzendkosten: € 3,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Flaptekst: Koken is een plezier. Met respect voor de seizoenen en zonder zotte kosten te maken kan iedereen - van beginneling tot amateurkok - elke dag een smakelijk gerecht op tafel zetten. Jeroens Dagelijkse kost inspireert elke dag honderdduizenden Vlaamse televisiekijkers om lekker te eten, zonder poespas. De chef heeft voor elk wat wils: van een snelle pastaschotel, over een culinaire verrassing, tot een Vlaamse klassieker of een snack.
Koken is geen competitie. Koken is authentiek en het zit de Vlaming ingebakken. Jeroen weet ook dat niet iedereen altijd de tijd heeft om kant-en-klare producten links te laten liggen. Maar toch is het zijn missie om te bewijzen dat een zelfbereide maaltijd net dat ietsje meer heeft. Koken geeft voldoening, en koken is sociaal. Je doet het samen, of je krijgt op zijn minst respect en complimentjes van je tafelgenoten. Wat je zelf hebt klaargemaakt, smaakt bovendien dubbel zo lekker, zeker als iemand je duidelijk vertelt hoe het moet.
Het eerste boek bundelt een mooie mix van gerechten voor Jan en alleman. Makkelijk bereid, eenvoudig geserveerd, maar bovenal eerlijk en smaakvol. Dagelijkse kost zorgt voor culinaire inspiratie van feestdag tot blauwe maandag.
Recensie: Dit is een kookboek met een rijke variatie aan recepten die goed te bereiden zijn. De recepten zijn voor ieder wat wils: snel, klassiekers, snacks. Dit is een vrolijk en gezellig kookboek van een Vlaamse TV-kok met een moderne en frisse uitstraling. Het is zeer de moeite waar, echt een kookboek van deze tijd.
Verder lezen

Gourmand Gazette

zakelijk

Gourmand Gazette uit Sprang-Capelle

Logo Gourmand Gazette

Welkom bij de boeken van GourmandGazette.nl, de site met nieuws over eten, drinken en uitgaan. De verzendkosten binnen Nederland bedragen € 3,95, buiten Nederland op aanvraag.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Meus, Jeroen - Dagelijkse kost Meus, Jeroen - Dagelijkse kost

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Gourmand Gazette

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Gourmand Gazette
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Identiteit verkoper:
    Les Gourmands
    Kamer van Koophandel nummer: 18069131
    NL001536911B74
    https://www.boekwinkeltjes.nl/v/gourmandgazette/
  • Na uw bestelling ontvangen u en Gourmand Gazette een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Gourmand Gazette vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Gourmand Gazette kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.